Sunne Standard Sunne Klassisk Sunne Funkis Sunne Spesial Sunne Ekstrem

Galleri


 

VI MÅLER, KALKULERER OG INSTALLERER.
VÅRE KUNDER GJØR INGENTING PÅ MINST 50 ÅR.

Å bytte vinduer er en stor investering. Det er viktig at du velger en vindustype som passer ditt hus og dine behov, og at du får utført jobben på beste måte. Selvfølgelig er også økonomien viktig.

Sunnevinduet i PVC vinner i lengden.

Våre Sunnevinduer er en serie moderne vinduer i fem utførelser: Standard, Klassisk, Funkis, Spesial og Ekstrem. De passer vårt nordiske klima og våre hustyper utmerket, og med sin konstruksjon av PVC og stål, gir de ikke bare bra isoleringsverdier og et moderne utseende, men også en totalt vedlikeholdsfri karm og ramme under minst 50 år.

Vinduer med karmer og lister i PVC er veldig populære i f.eks Tyskland, Frankrike og Italia for sin unike kvalitet og livslengde. De har også fordeler ut fra miljøsynspunkt. Les mer om det her på hjemmesiden, eller la oss fortelle om det.

Vi jobber for å gjøre det lett for deg.

Vi kommer hjem til deg og måler, så det blir riktig med en gang. Ut fra dine krav og ønsker hjelper vi deg med å velge vinduer som er tidsriktige og funksjonelle. Etter det vil du få et tilbud. Våre hjemmebesøk er kostnadsfrie.