Sunne Standard Sunne Klassisk Sunne Funkis Sunne Spesial Sunne Ekstrem

Galleri


 

BESTILL HJEMMEBEFARING/PRISFORESPØRSEL

Trygghet gjennom hele prosessen

Vår virksomhet bygger på at vi skal være nær deg. Derfor er det stor sannsynlighet at du har møtt oss på en messe, via annonser eller noe annet arrangement hvor vi har presentert våre vinduer. Der er det lett å stille spørsmål, kjenne på og se hvordan våre vinduer fungerer. Vi svarer på alle spørsmål, og sammen finner vi den vindustype som passer best til ditt hus. Så kan du i ro og fred sette deg ned og tenke over detaljene.

La oss måle og hjelpe deg å velge rett

Neste steg er å måle vinduene dine. Det er ikke helt enkelt. La oss ta hånd om oppmålingen, så ser vi til at det blir riktig med en gang. Ut fra dine krav og ønsker, hjelper vi deg siden å velge passende tilbehør. Før vi forsvinner, får du et tilbud å ta stilling til. Våre befaringer er kostnadsfrie.

Den enkleste måten å komme i kontakt med oss på, er å ringe eller sende e-post. Da har dere muligheten til å avtale et uforpliktet hjemmebesøk. Vi kjører rundt i en demonstrasjonsbil hvor dere kan få se på noen utvalgte produkter og få informasjon om fremtidens vinduer! IKKE VENT!