Sunne Standard Sunne Klassisk Sunne Funkis Sunne Spesial Sunne Ekstrem

Galleri


 

SUNNE EKSTREM

For hus med spesielle krav til for eksempel lydisolering, sikkerhet og maksimal kvalitet har vi utviklet Sunne Ekstrem. Disse vinduene produseres i følge bransjens krav, og kan leveres med ekstrem lav u-verdi. Sunne Ekstrem er derfor et meget bra alternativ for passive hus.

Våre vinduer og balkongdører kan åpnes både innadslående sidehengslet og innadslående bunnhengslet (såkalt Dreh Kippfunksjon). Med et bunnhengslet vindu slipper du å flytte på ting inne når du skal lufte ordentlig. Med innadslående vindu kan du også pusse vinduets begge sider innenfra. Det her er noen grunner til at vi hos Vindusleverandøren Norge liker innadslående vinduer. Om du foretrekker utadslående vinduer og balkongdører, så kan vi også levere det.

Presis som med øvrige Sunnevinduer produseres Sunne Spesial etter mål. Det er viktig at du måler vinduene dine riktig. Se gjerne vår beskrivelse under måle og montere, eller la oss komme hjem til deg for en befaring. Det er kostnadsfritt. Alt du behøver å gjøre, er å kontakte vår nærmeste forhandler og avtale tid. Leveringstid er normalt 8 uker, men kan også leveres på 4-5 uker.

Du kan få Sunne Ekstrem med utvendig eller inn- og utvendig farge. Du kan også velge mellom faste og åpningsbare vinduer.