Sunne Standard Sunne Klassisk Sunne Funkis Sunne Spesial Sunne Ekstrem

Galleri


 

SUNNE KLASSISK

Klassisk vindu ligger i ordet, det vil si med en noe rundere profil på karmene. De passer spesielt bra på hus i klassisk norsk stil og til eldre hus med trefasade. Med dekorative sprosser i valgfri utførelse bidrar de til å forsterke den tradisjonelle norske husstilen.

Velg mellom forskjellige tilvalg: midtstolper,sprosser,to- eller tredelte vinduer og balkongdører. Sunne klassisk kan leveres med forskjellige typer glass. Du kan også få Sunne Klassisk med utvendig eller inn- og utvendig farge. Velg mellom forskjellige fargenyanser.

Sunne Klassisk er produsert for nordiske forhold, og anpasset til vårt klima og gjeldende byggforskrifter. Det gjør at denne vindustypen passer til alle typer av hus med høye isoleringskrav. Våre vinduer og balkongdører kan åpnes både innadslående sidehengslet og innadslående bunnhengslet (såkalt Dreh Kippfunksjon). Med et bunnhengslet vindu slipper du å flytte på ting inne når du skal lufte ordentlig. Med innadslående vindu kan du også pusse vinduets begge sider innenfra. Det her er noen grunner til at vi hos Vindusleverandøren Norge liker innadslående vinduer.

Presis som med øvrige Sunnevinduer produseres Sunne Klassisk etter mål. Det er viktig at du måler vinduene dine riktig. Se gjerne vår beskrivelse under måle og montere, eller la oss komme hjem til deg for en befaring. Det er kostnadsfritt. Alt du behøver å gjøre, er å kontakte vår nærmeste forhandler og avtale tid. Dine vinduer leveres normalt 4-5 uker etter bestilling.

Du kan også velge mellom faste og åpningsbare vinduer,en- to- og trefagsvinduer.