Sunne Standard Sunne Klassisk Sunne Funkis Sunne Spesial Sunne Ekstrem

Galleri


 

SUNNE STANDARD

Sunne standard er vår smaleste og enkleste vindustype. Utseendet er i rett utførelse og ligner Sunne Funkis, men har ikke like lav u-verdi. Derfor skal du ikke velge Sunne Standard til murhus eller hus med høye isoleringskrav. Derimot er det et meget bra og prisverdig vindu til velisolerte eldre trehus og hytter. Sunne Standard passer også utmerket til kjellere, lager og uthus.

Du kan, presis som med Sunne Klassisk og Sunne Funkis, velge mellom ulike tilvalg for dine vinduer: midtstolper,sprosser,to- og tredelte vinduer og balkongdører. Du kan også velge mellom et antall forskjellige farger. Sunne Standard leveres også med et antall forskjellige glasstyper, men leveres ikke med tre glass.

Våre vinduer og balkongdører kan åpnes både innadslående sidehengslet og innadslående bunnhengslet (såkalt Dreh Kippfunksjon). Med et bunnhengslet vindu slipper du å flytte på ting inne når du skal lufte ordentlig. Med innadslående vindu kan du også pusse vinduets begge sider innenfra. Det her er noen grunner til at vi hos Vindusleverandøren Norge liker innadslående vinduer. Om du foretrekker utadslående vinduer og balkongdører, så kan vi også levere det.

Presis som med øvrige Sunnevinduer produseres Sunne Standard etter mål. Det er viktig at du måler vinduene dine riktig. Se gjerne vår beskrivelse under måle og montere, eller la oss komme hjem til deg for en befaring. Det er kostnadsfritt. Alt du behøver å gjøre, er å kontakte vår nærmeste forhandler og avtale tid. Dine vinduer leveres normalt 4-5 uker etter bestilling.