Sunne Standard Sunne Klassisk Sunne Funkis Sunne Spesial Sunne Ekstrem

Galleri


 

Sunne Spesial

Har ditt hus vinduer med uvanlige mål og former? Eller har du til og med designet en egen vindustype. Sunne Spesial er vår type når det gjelder dine spesialvinduer. Herunder regner vi runde vinduer og vinduer som er asymmetriske, eller andre uvanlige former. Til Sunne Spesial hører også skyvedorer, foldedører og takvinduer.

Sunne Spesial kan leveres med valgfri type av glass som finnes på markedet. Kan også leveres med treglass. Velg også mellom faste, åpningsbare, en-, to,- eller trefagsvinduer. Du kan også få Sunne Spesial med utvendig eller inn- og utvendig farge. Det finnes flere nyanser å velge mellom.

Presis som med øvrige Sunnevinduer produseres Sunne Spesial etter mål. Det er viktig at du måler vinduene dine riktig. Se gjerne vår beskrivelse under måle og montere, eller la oss komme hjem til deg for en befaring. Det er kostnadsfritt. Alt du behøver å gjøre, er å kontakte vår nærmeste forhandler og avtale tid. Leveringstid er normalt 8 uker, men kan også leveres på 4-5 uker.

Vi designer og utvikler stadig nye og annerledes vinduer. Ditt ønske om et nytt utseende eller en ny funksjon, er en hjelp i vår videreutvikling.